Εκατοντάδες οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική οδό! (video)


Εκατοντάδες οχήματα και παραμένουν αποκλεισμένοι στην Αττική Οδό περιμένοντας να απεγκλωβιστούν. Οι οδηγίες για τους οδηγούς που άφησαν στον δρόμο τα αυτοκίνητά τους ακινητοποιημένα από τα χιόνια της κακοκαιρίας Ελπίς. Γίνονται συνεχείς προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία αλλά το χιόνι έχει παγώσει! Τεράστιο το φιάσκο για την ιδιωτική εταιρία που νέμεται τα διόδια και την ξελασπώνει ο κρατικός μηχανισμός!

Ο στρατός μοίρασε νερό & τρόφιμα και κουβέρτες στους εγκλωβισμένους 

Στη μάχη έπεσε, από το βράδυ της Δευτέρας, σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός υπό τη συνδρομή και του Στρατού που απεγκλώβισε εκατοντάδες άτομα, την ώρα που αποκλεισμένες παραμένουν κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Ο Στρατός έφτασε σε όλα τα σημεία και οι άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση μοίραζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τρόφιμα, νερά, κουβέρτες και με εντολές της Αστυνομίας οδηγούσαν τον κόσμο (όσους θέλουν) εκεί που τους λένε επιτόπου η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Αστυνομία.  Μοιραστηκαν1.040 κουβέρτες, 4.500 μπουκάλια νερό, 570 μερίδες φαγητό, 120 σάντουιτς, 200 κρουασάν, 160 σοκολάτες και 40 κονιάκ. Αλλά για μερικούς δεν έφτασαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου