70χρονη που έκλεψε κρέας : «Δύο μήνες είχα να φάω κρέας Με έπιασε νοσταλγία »


Προχθές μια 70 χρονη έκλεψε κρέας και τυρί από το lidl. Όταν την ρώτησαν ειπε. «Δύο μήνες είχα να φάω κρέας! Με έπιασε νοσταλγία, »

Συγκλονίζουν τα όσα λέει η 70χρονη που βρέθηκε στο επίκεντρο, επειδή έκλεψε κρέας και τυρί από σουπερμάρκετ Lidl στο Ίλιον. «Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα. Με έπιασε νοσταλγία, μεγάλη νοσταλγία, για να μαγειρέψω μία ημέρα με τα παιδιά μου…», είπε.
 
 «Δύο μήνες είχα να φάω κρέας και ψάρι και είχαν την επιθυμία να τους φτιάξω τραπέζι να τους ευχαριστήσω, δεν μπόρεσα…», είπε.

Η 70χρονη μετάνιωσε την ίδια στιγμή για τα τρόφιμα που έβαλε στην τσάντα της, αλλά φοβήθηκε να τα γυρίσει για να μην την δουν. «Δεν ήταν κανένας δίπλα μου και λέω “πάρτα Μαρία” και το μετάνιωσα επί τόπου», είπε.

«Μετά από λίγο ήρθαν οι μηχανές… Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη της χρονιάς…» είπε σχετικά με την κίνηση του υπεύθυνου του καταστήματος να καλέσει την αστυνομία.

«Με έφαγε το δάνειο και πουλήθηκα στον διάβολο για 30.000 ευρώ», ανέφερε.

-----


Το 1990 με 1000 με δραχμές έπαιρνες ένα πακέτο τσιγάρα, έπινες ένα καφέ, έβαζες βενζίνη στο παπί, έτρωγες μια πίτα γύρο και έπινες και μια μπίρα.
 
Αν δεν ήσουν «ρέμπελος» (όπως εγώ στα 18 μου) αλλά είχες τίποτα ευθύνες με 1000 δραχμές πήγαινες λαϊκή και ψώνιζες μισό καρότσι πράγματα ή έπαιρνες 2 κιλά κρέας. Με 15.000 δραχμές πήγαινες σουπερ μάρκετ και γέμιζες το καρότσι μέχρι τα πάνω και έκανες τα ψώνια του μήνα.
 
Ο πρώτος μου μισθός το 1990 ήταν 90 χιλιάρικα δηλαδή είχα 3 χιλιάρικα την μέρα να ξοδεύω!!! Ήταν πολύ ευκολο να βρεις δουλειά τοτε!
 
Το 2001 μπήκαμε στο ευρώ και οι 1000 δραχμές έγιναν τρία (3) ευρω! Όσο κάνει σήμερα ενας καφές!
 
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
 
Προχθές μια 70 χρονη έκλεψε κρέας και τυρί από το lidl. Όταν την ρώτησαν ειπε. «Δύο μήνες είχα να φάω κρέας Με έπιασε νοσταλγία, »
 
Με το ευρώ κάθε μέρα θα γινόμαστε φτωχότεροι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου