Fake news ότι αυτός είναι ο υποδιοικητής της αστυνομίας του Κιεβου!

Ένα διαδεδομένο fake news το όποιο κυκλοφορεί είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο υποδιοικητής της αστυνομίας του Κίεβου.

Το συγκεκριμένο ψέμα κυκλοφορεί από όσους θέλουν να μας εξηγήσουν την ένοχη της Ουκρανίας, και να δικαιολογήσουν την εισβολή των Ρώσων χρησιμοποιώντας την μέθοδο της συλλογικής ενοχής. 
 
Χαρακτηριστικό της συλλογικής ενοχής είναι η προσπάθεια να θεωρηθούν τα 44 εκ. Ουκρανοί πολίτες συνειρμικά, υπεύθυνοι ή  μέλη και συνεργοί  του τάγματος ΑΖΟΦ και  των ομάδων νεοναζί που βρίσκονται στην χώρα τους!
 
Το συγκεκριμενο ψέμα κυκλοφορεί για στηρίξει το ρωσικό αφήγημα της αποναζιστικοποιησης της Ουκρανιας και έτσι να "ξεπλύνει" την Ρωσική εισβολή σε μια ξένη χώρα!

Άρτεμ Μπόνοβ ένας βλαμμένος νεοναζί!

Ο άνθρωπος αυτός  δεν έχει σχέση με την αστυνομία ούτε την επίσημη Ουκρανία! Λέγεται Άρτεμ Μπόνοβ, και έχει κανάλι στο U TUBE 

Μάλιστα κυκλοφορούν και  φωτογραφίες  με στολή  αστυνομικού που είναι ψεύτικες!

 Η σχετική φιλολογία είναι από το 2014 όταν μέσα  στο Αρχηγείο της αστυνομίας του Κιέβου στον 4ο όροφο του κτιρίου στην αίθουσα συσκέψεων, δημιουργήθηκε σημείο συγκέντρωσης εθελοντών για να πάνε να πολεμήσουν στην ανατολική Ουκρανία!    


Στο σημείο εκείνο, όπου μπορούσαν να προσέλθουν όλοι! Προσήλθε και ο συγκεκριμένος με μια ομάδα νεοναζί και στην διάρκεια της παραμονής τους γύρισαν video και έβγαλαν φωτογραφίες οι οποίες θα χρησιμοποιούνται -από τοτε έως σήμερα- από την ρωσική προπαγάνδα!
 


Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας διέψευσε  ήδη από το 2014 ότι ο συγκεκριμένος είναι αστυνομικός, δηλώνοντας ότι "Κανένας από αυτούς που φαίνονται στην ταινία η σε φωτογραφίες δεν είναι μέλος των οργάνων η υπηρεσιών υποθέσεων της Ουκρανίας"  εξηγώντας πως βρέθηκε εκεί αυτός και η ομάδα του!
 
Ουσιαστικά είμαστε μπροστα στην  διάδοση  fake news που έχει στόχο την συλλογική ενοχοποίηση του ουκρανικού λαού ως νάζι η εθνικιστές με στόχο την εξόντωση του!

Η συλλογική ενοχοποίηση ως κεντρική πολιτική επιλογή!

Οι ρώσικες δυναμεις έχουν εισβάλει σε ξένη χώρα και με αυτήν την μεθοδολογία ενοχοποιούν έναν ολόκληρο λαό για να τον εξοντώσουν με την ανοχή μας! Είναι κάτι αντίστοιχο με την προπαγάνδα και την συλλογική ενοχή που χρησιμοποίησαν οι Γερμανοί  και ο  Γκαιμπελς με τους Εβραίους για να τους εξοντώσουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς αντίδραση! 

Σήμερα η ρωσική προπαγάνδα ενοχοποιεί ολόκληρο τον λαό της Ουκρανίας ως Ουκροναζί. Ο ίδιος ο Πουτιν μίλησε για αποναζιστικοποίηση της Ουκρανιας υπονοώντας επερχόμενα πογκρόμ! Ο στόχος είναι με βάση αυτή την "συλλογική ενοχή" να δικαιολογεί τον εαυτό του και στο εσωτερικό της χώρας, τις δολοφονίες άμαχων και παιδιών τους βομβαρδισμούς πολυκατοικιών κτηρίων και όλα όσα διαπράττει! 

Η συγκεκριμένη πολιτική συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας βάση του ορισμού είναι πράξεις που διαπράττονται σκόπιμα ως μέρος μιας συστηματικής πολιτικής, που στρέφεται κατά αμάχων μειονοτήτων, θρησκευτικών ή εθνικών ομάδων, σε περιόδους πολέμου ή ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου