O ανθελληνικός ρόλος της Ρωσίας από την Μεγάλη Βουλγαρία ως στην FYROM!


Η Σερβία η Βουλγαρία και η Ρωσία είναι ανταγωνιστικές χώρες προς στην Ελλάδα. Θέλουν την Μακεδονία μας και θέλουν την έξοδο στο Αιγαίο μας. (θερμές θάλασσες).

Η Ρωσία όταν πήρε την Μακεδονία απο τους Οθωμανούς το 1877, την παρέδωσε στους Βουλγάρους με την συνθήκη του Αγίου Στεφανου η οποία παραχωρούσε όλη την Β Ελλάδα στην Βουλγαρία δημιουργώντας την Μεγάλη Βουλγαρία!

Η Ρωσία και η Βουλγαρία από κοινού αργότερα χρηματοδότησαν και εξόπλισαν όλη την εκστρατεία των Βουλγάρων Κομιτατζήδων τους οποίους πολέμησε ο Παύλος Μελάς και οι ηρωικοί μακεδονομάχοι!

Στην Μικρασιατική καταστροφή οι Μπολσεβίκοι εξόπλιζαν τον Κεμαλ Ατατουρκ για να σκοτώνει Έλληνες!!

Αργότερα η Σερβία (Γιουγκοσλαβία) επι στρατάρχη Τιτο έφτιαξε τα Σκόπια και τα ονόμασε Δημοκρατία της Μακεδονίας με σαφή αλυτρωτισμό που έφτανε ως την Κατερίνη.

Η Ρωσια χρηματοδότησε τα τελευταία 30 χρόνια όλες τις "μακεδονικές" οργανωσεις του κόσμου και ορισμένα κόμματα στην FYROM για:
  • Να σχεδιάσουν τον διαμελισμό και την αρπαγή της Μακεδονίας προάγοντας τον "μακεδονικό"  αλυτρωτισμό και μεγαλοϊδεατισμό!
  • Να πολεμούν ανοικτά της ελληνικές κοινότητες του Οικ. Πατριαρχείο σε όλο τον κόσμο.
  • Να σαμποτάρουν μέσω των εδώ εθνικιστικών κομμάτων την όποια συμφωνία με την γειτονική  χώρα.
Πλέον μέσω συγκεκριμένων εκκλησιαστικών κύκλων και μοναστηριών η Ρωσία κάνει παιχνιδι σε όλη την Β. Ελλάδα σε βάρος της ενότητας της χώρας μας. Με τους ίδιους κύκλους επιθυμεί να κλείσει και να σαμποτάρει τα ελληνορθόδοξα πατριαρχεία στην Αλεξάνδρεια, τα Ιεροσόλυμα το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την ομογένεια στην Αυστραλία!

Παράλληλα εξοπλίζει την Τουρκία για να βγει με διεκδικήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
...

Ξέρω ειναι πιο εύκολο να μιλάτε  για προδότες και να κρεμάτε μια σημαία στα μπαλκόνια σας βλαμμένοι,   αλλά ανοίξτε κάνα βιβλιο ελληνικής Ιστορίας να μάθετε την αλήθεια για την Ρωσία, την Σερβία, την Βουλγαρία, και τους Σλάβους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου